header

Naše punce že pričele s prvimi treningi

V ponedeljek, 18.8.2014, so s prvimi treningi v tekmovalni sezoni 2014/15 pričela tudi dekleta Posavskega odbojkarskega kluba krško. Prvi del treningov bodo opravila na atletskem poligonu.

Punce letos prvič v 3.DOL center

V mesecu septembru bodo dekleta pričela s treningi v OŠ Jurija Dalmatina in OŠ Dr. Mihajla Rostoharja. Za klub in dekleta bo letošnja sezona zelo pestra in predvsem poučna, saj bodo prvič nastopila v članski konkurenci. Igrale bodo v 3. DOL center. Ekipa je sestavljena iz domačih punc, srednješolk.

Kadetinje, starejše in mlajše deklice

Poleg članske ekipe, bodo barve POK Krško v omenjeni sezoni zastopale še kadetinje, starejše in mlajše deklice. Slednje pričnejo s treningi v prvem tednu septembra.

Šola odbojke za najmlajše

Prav tako bo Posavski odbojkarski klub Krško v šolskem letu organiziral šolo odbojke za najmlajše deklice, ki si želijo spoznati, naučiti in se zabavati v odbojkarski igri.

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?