header

Regijska liga v mali in mini odbojki

V petek se je v telovadnici Osnovne šole Leskovec odvil Odbojkarski živ žav. Gre za tradicionalni turnir v seriji regijskih turnirjev za naše najmlajše članice kluba.

Na turnirju so sodelovali Posavski odbojkarski klub Krško, OK Kostanjevica, za katere so nastopali deklice in dečki, ŽOK Novo mesto in ŽOK Črnomelj.

V dvorani leskovške osnovne šole se je med seboj na štirih igriščih pomerilo več kot 80 otrok, katerim so na 24 medsebojnih tekmah sodile starejše klubske kolegice.

Naše mlade nadobudne odbojkarice so si tako nabirale nove tekmovalne izkušnje na prijeten in zabaven način, na tekmovanju, kjer je rezultat v drugem planu, pomembna pa sta igra in dobra volja vseh udeleženk.

Glede na izjemno vzdušje ter lepe, vzpodbudne predstave našega podmladka, lahko rečemo, da je regijski odbojkarski turnir odlično uspel!

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?