header

Krške odbojkarice osvojile točko proti ŽOK Domžale

Krško, 15.11.2014, v 4. krogu 3. DOL center so Krčanke gostile ekipo iz Domžal. V telovadnici OŠ Jurija Dalmatina so POK-ovke izgubile z rezultatom 2:3, vendar osvojile dragoceno točko.

V lepem odbojkarske vzdušju je bolje začela mlada domača ekipa, ki je dobila tudi prvi niz z rezultatom 25:21. Tudi v drugem nizu so držale niti v svojih rokah, vendar ob koncu popustile in niz prepustile Domžalčankam. Prav tako so gostje dobile tretji niz s tesnih 25:22. Nato so se domače punce zbrale in ob podpori svojih navijačev le tega dobile z dvema točama razlike. V petem odločujočem nizu so se Krčanke dobro borile, na koncu pa športno čestitale Domžalčankam za zasluženo zmago. POK-ovke so v pravem odbojkarskem maratonu osvojile pomembno točko. Glede na to, da prvo leto nastopajo v članski konkurenci se bodo največ naučile prav iz takšnih tekem.

Prihajajoči vikend bo zelo pester in zanimiv za POK Krško. Članice odhajajo na »gostovanje« v sosednjo Brestanico. Starejše deklice pa v domači dvorani gostijo kvalifikacijski turnir. Igrale bodo proti ekipi ŽOK Novo mesto in ŽOK Kočevje.

ČLANICE – 3. DOL center:

POK KRŠKO : ŽOK Vistra Domžale 2:3 (25:21, 21:25, 22:25, 25:23, 12:15)

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?