header

Mladinski pogon krških odbojkaric polovično uspešen

Kadetska ekipa Posavskega odbojkarskega kluba Krško je gostovala v Grosuplju. Za Krčanke je bil to zadnji turnir v letošnji ligaški odbojkarski sezoni. V prvi tekmi so se pomerile z domačo ekipo in gladko dobile oba niza. Sledila je tekma z deklicami Olimp Ljubljana, kjer so Krčanke že drugič v zadnjem mesecu premagale omenjeno ekipo. Tako je kadetska ekipa POK Krško v drugem delu prvenstva zabeležila osem zmag in dosegla primarni cilj v sezoni 2014/2015 (B liga - prvo mesto - brez poraza). Do konca šolskega leta jih čaka še nekaj prijateljskih in mednarodnih turnirjev, kjer si bodo Krčanke nabirale odbojkarsko kilometrino.

Starejše deklice so v 4. krogu A-lige, gostovale v Kamniku. V prvi tekmi so se pomerile z ekipo Šentvid Ljubljana, kjer so deklice POK Krško izgubile šele v podaljšani igri. Drugo tekmo so igrale proti domačinkam in izgubile z 2:0 v nizih. Žal so s porazom v prvi tekmi izgubile vse možnosti za polfinalni turnir. Kljub temu ostajajo v igri za »visoko« 4. mesto v svoji skupini. Priložnost za dokazovanje imajo že naslednjo nedeljo, 29.3. 2015, ko gostujejo v Ljubljani. Deklice POK Krško igrajo proti domačinkam, ki so jim neposredne konkurentke in ekipo iz Jesenic.

 

KADETINJE:

POK KRŠKO : Grosuplje II 2:0 (25:10, 25:15)

POK KRŠKO : Olimp Ljubljana 2:0 (25:22, 25:22)

STAREJŠE DEKLICE:

POK KRŠKO : Šentvid Ljubljana I 1:2 (18:25, 25:20, 6:15)

POK KRŠKO : Calcit Kamnik I 0:2 (12:25, 21:25)

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?