header

Starejše deklice polovično uspešne

Starejše deklice POK Krško so gostovale v Kočevju na tretjem kvalifikacijskem turnirju, kjer so zabeležile eno zmago in en poraz.

V derbiju kroga (za prvo ali drugo mesto v skupini) proti vrstnicam iz Grosuplja, so POK-ovke tesno izgubile s 2:1 v nizih. Prvi niz je bil po notah Krčank, ki so vseskozi narekovale ritem in niz dobile s 25:20. V nadaljevanju tekme so Krčanke delale preveč napak v zaključkih napada. Grosupeljčanke so vseskozi držale minimalno prednost in dobile drugi niz. V tretjem odločilnem nizu, so POK-ovke izgubile šele v sami končnici tekme s 16:14. Tekma je bila na visokem nivoju, kjer so Krčanke pokazale zelo dobro odbojkarsko znanje.

V drugi tekmi so Krčanke premagale domačo ekipo Kočevja, s 2:0 v nizih. Prvi niz so POK-ovke dobile s 25:09, v drugem nizu pa so dovolile ekipi Kočevje samo 1. točko.

ST. DEKLICE – kvalifikacije, skupina L

POK Krško : Grosuplje 1:2 (25:20, 20:25, 14:16)

POK Krško : Kočevje 2:0 (25:09, 25:01)

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?