header

Starejše deklice osvojile 2. mesto na mednarodnem turnirju

Minuli vikend so se starejše deklice (U15) POK Krško odpravile na dvodnevni mednarodni turni v Ljubljano, kjer so POK-ovke osvojile odlično 2. mesto.

Prvi dan so POK-ovke v svoji predtekmovalni skupini osvojile prvo mesto. V treh srečanjih so prav tolikokrat premagale svoje vrstnice iz Sarajeva, Ljubljane in Makarske. Drugi dan so nadaljevale z izločilnimi boji, kjer so POK-ovke v polfinalu premagale ekipo iz Domžal. V poznih popoldanski urah so sledila finala v vseh kategorijah (starejše deklice, kadetinje in mladinke).

Finale je bilo prav nekaj posebnega. Igralo se je na centralnem igrišču, tribune so bile polne navijačev (tudi iz Krškega je prišlo lepo število staršev in prijateljev), deklice se je poimensko predstavljalo, tekmo je vodil »spiker«...skratka velika pozitivna izkušnja za POK-ovke. Finalno tekmo so deklice POK Krško izgubile, igrišče zapustile malo razočarane, vendar z dvignjeno glavo, kar se za dobre športnice tudi spodobi.

LJ-Open-3

POK KRŠKO: Lea Štefanič, Lana Vardić, Jasna Češnjevar, Katja Volčjak, Anamarija Šitnik, Daša Arnšek, Nina Žibert, Janja Lenič in Kristina Hafner (proglašena za najboljšo napadalko)

Mednarodni turnir - Ljubljana open 2016

POK KRŠKO : Sarajevo 2:0 (25:17, 25:15)
POK KRŠKO : Volleyball Ljubljana 2:0 (25:13, 25:19)
POK KRŠKO : Makarska 2:1 (16:25, 25:17, 15:10)

1/2 finale
POK KRŠKO . Domžale 2:0 (25:13, 25:22)

Finale
POK KRŠKO : Olimp Ljubljana 0:2 (16:25, 13:25)

Čestitke!

Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Vas zanima več?